
Bölüm Mensuplarımız Demokrasi ve Özgürlükler Adası’nda Bir Araya Geldi

5 ve 17 Kasım tarihlerinde İbn Haldun Üniversitesi İletişim Fakültesi ve 15 Temmuz Demokrası ve Özgürlükler Adası’nda bulunan Katre Island Hotel’de gerçekleştirilen olağan bölüm toplantıları serisinde öğrencilerin talepleri, müfredat içerikleri, sektördeki son gelişmeler ve gelecek akademik dönem için planlamalar ele alındı.
Gerçekleşen toplantılarda öğretim üyeleri ve bölüm yönetimi, öğrencilerin akademik ve profesyonel gelişimine katkı sağlayacak yenilikçi projeler üzerinde fikir alışverişinde bulundu.
Öğrencilerin iş dünyası ile etkileşimini artıracak staj ve iş birlikleri gibi konular da masaya yatırıldı. Dijital medya dünyasındaki son trendler ve teknolojik yenilikler ışığında bölümün stratejik hedefleri belirlendiği toplantı, Üniversitemiz Yeni Medya ve İletişim Bölümü’nün şimdisi ve geleceği hakkında faydalı ve detaylı değerlendirmelere sahne oldu.
İlgili İçerikler


Yapay Zeka: Sanat ve Tasarım Eğitiminin Geleceği

Yeni Dönem Mezunlarımız Kutlama Yemeğinde Buluştu

Öğrencilerimiz Geliştirdikleri Kültür Sanat Programı Önerilerini TRT 2 Profesyonellerine Sundu
Etkinlikler
FIBAA'ya Akredite Programlarımız

Nawras Abu Saleh: “Filistin’in Gerçekliğini Sinemada Göremediğim İçin Yönetmen Olmaya Karar Verdim”


