Yükleniyor, lütfen bekleyiniz.

2022-12-16 11:30
  • Etkinlik Bitişi
    2022-12-16 12:30
  • Bu etkinlik sona erdi. İlginiz için teşekkür ederiz.

İbn Haldun Üniversitesi öğrencileri Türkiye’nin ve dünyanın saygın medya kuruluşlarında görev yapmakta olan medya profesyonelleri ile İHU Medya Merkezi’nde bir araya gelmeye başlıyor.

İbn Haldun Üniversitesi İletişim Fakültesi ve İletişim Platformu Derneği tarafından 16 Aralık Cuma günü saat 11.30'da İHÜ Medya Merkezi Gazeteci Shireen Abu Akleh Stüdyosu'nda düzenlenenecek olan "TV Programlarında Yapım Ekibi ve Yönetimi" başlıklı etkinlikte standart bir TV programının hayata geçirilmesini ve izleyici ile buluşmasını sağlayan yapım ekibinde yer alan üyeler ve icra ettikleri görevler ayrıntılı bir şekilde ele alınacak.

TRT Haber’den Coşkun Demirci ve TRT Arabi’den Mustafa Kuş’un konuk olacağı etkinlikte televizyon stüdyolarında görev yapan ekiplerin sevk ve idaresinin nasıl sağlandığı, ekip çalışması ve prodüksiyon anında gereken etkili iletişimin nasıl kurulduğu, stüdyo prodüksiyon teknikleri ve çoklu kamera düzeninde içerik üretiminin önemli noktaları gibi konular üzerinde durulacak.